Η Πτήση Του Ίκαρου

  

Κατεβάστε δωρεάν το δίσκο Η πτήση του Ίκαρου με όλα τα τραγούδια, στίχους, εξώφυλλα  

εδώ : free download

εξώφυλλο cd   εσώφυλλο cd   οπισθόφυλλο cd   ετικέτα cd

Στίχοι - Μουσική : Αλέξανδρος Ζαχαριάδης

 

Αρχάνθρωπος   Χαμένος μεσ' στις στέπες, στις ερήμους απ 'του Πλειστόκαινου την εποχή, αναζητείς το βράχο με την κόψη, το πνεύμα που θερμαίνει το κορμί. Ο κίτρινος ο δίσκος καταπίνει τη σκιά σου κι ακόμα να 'βρεις ζωντανή τροφή. Μα κοίτα εκεί... η ύαινα... δεξιά σου. Εκτός από φονιάς είσαι και θήραμα μαζί.

Η πτήση του ίκαρου Δώσε μου φτερά κι ας είναι του Ίκαρου δεν το βλέπεις θέλω να πετάξω κι αν με λιώσει ο ήλιος θα 'ναι ο ήλιος μου πριν χαθώ, θα του χαμογελάσω.

 

Μετάλλαξη

Μπροστά τους όταν έφτασε του κόπηκε η μιλιά. Στη θέση του προσώπου τους υπήρχε μια οθόνη Τηλεκοντρόλ για χέρια και κεραίες για αυτιά.  Και αντί για αέρα , εισέπνεαν αδιάκοπα μια σκόνη

Απόψε Απόψε λέω να απογειωθούμε στα τυφλά. Τον ήλιο να αποικήσουμε ή να χαθούμε σε βαθιά νερά. Η νύχτα καίγεται, ώρα να γελάσω τη σκιά της. Κράτα μου τσίλιες και θα γίνω ένας τίμιος αποστάτης

Πορεία  Πλησίαζα μοιραία στα μισά της διαδρομής, όταν απότομα έστριψα σε μια κοφτή ανηφόρα. Τινάχτηκαν οι προβολείς κοντά στην κορυφή. Φωτίστηκε μια γέρικη μορφή, φωτίστηκε η μορφή μου

Στο βυθό  Κοπάδια ψάρια απορημένα με κοιτούν και προσπερνούν Είναι ασυνήθιστα στη θέα ενός παρείσακτου. Ήχοι διαθλώνται σε απόχρωση γαλάζιου τρισδιάστατου. Είναι παράξενο πως νιώθεις εδώ μονάχος... στο βυθό.

Σκοπός 3ο νούμεροΑντίκρισα τα μάτια σου στο φως των αστεριών και ένιωσα στα χείλη μου τα ροδοπέταλα σου. Να μην τελειώσει γρήγορα το νούμερο αυτό κι έρθει ο τέταρτος σκοπός και χάσω τη θωριά σου.

Λαβύρινθος Το ξέρω, κάπου υπάρχει η έξοδος Ακούω λεύτερες φωνές Μα στάσου, εδώ είναι όλα γνώριμα... Κατάρα... πέρασα και χθες! Θα πρέπει, μα δεν είμαι ήρεμος Είναι στα ίχνη μου, είναι κοντά.

Τυμβωρύχοι Καλή σας εσπέρα κυρίες και κύριοι. Πάντα πρωτοπόροι στην ενημέρωση σας, έχουμε ετοιμάσει εικόνες κόλασης. Μείνετε συντονισμένοι κι έχουμε αποκλειστικά ειδήσεις που διεγείρουν και ξυπνούν νεκρόφιλα ένστικτα σας.

Θεού Απολογία Εσύ με δημιούργησες για να με υπηρετείς Για να πλανάς τη φύση σου, με ποίησες κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση. Αδυναμίες βάπτισες τα συναισθήματα. Τα πρόδωσες και αυτά σαν μου τα στέρησες, λες και ήταν όλα αιρετικά.

                                                       προς κεντρική σελίδα