Εφήμεροι Εραστές

  

Κατεβάστε δωρεάν το δίσκο Εφήμεροι Εραστές με όλα τα τραγούδια, στίχους, εξώφυλλα  

εδώ : free download

εξώφυλλο cd   εσώφυλλο cd   οπισθόφυλλο cd   ετικέτα cd

1. Δαίμονες Και Ξωτικά

Κι άλλες φορές κινδύνεψα                             μα εδώ όλα χάνονταν.                                      Το τι προηγήθηκε δεν είχε σημασία.            Τα’ βαλα με αυλοκόλακες,           παρασκηνίων βρικόλακες                             και οι τύποι αυτοί με κλείσαν στη γωνία.

 

2. Εφήμεροι Εραστές

Τι κι αν δε θα σε ξαναδώ                                σε τούτη τη ζωή ;                                    Φτάνει που νοιώσαμε μαζί                           για λίγο ζωντανοί.

 

 

3. Το Παράθυρο

Φήμη αποκτώ πιο πολλή.                          Έχω κοινό... τι κι αν αυτό με μισεί; Παραληρούν στο γυαλί.                             Μισή η ντροπή μου και η δική τους μισή.

 

 

4. Τι Είχα Και Τι Έχασα

Τώρα βουτώντας στα τραγούδια,          φθείρω τη φθορά.                                     Μέσα στο ροκ, ο χρόνος σου           αντίστροφα μετρά.                                          Τι έχω να χάσω έτσι κι αλλιώς;

5.Καλυψώ

Πριν προλάβω ν’ αμυνθώ,                               μ' έκανες να σε ποθώ.                                 Μου πήρες το μυαλό με άφησες λειψό.   Δείξε πως με θέλεις Καλυψώ.

 

6. Άκου Δω Μωρό μου

Το μέλλον σου ονειρεύεσαι                     ανάμεσα σε στήλες κοσμικών.                    Την όψη σου ερωτεύεσαι                                με κομπλιμέντα κρύων καθρεφτών. Δάγκωσες το δόλωμα γερά.                       Είπα να βοηθήσω, μα είναι αργά...

7. Υποσυνείδητα

Μην ξεγελιέσαι απ’ τα μάτια σου,                 σε όποια αναζήτηση μπεις.                            Το άγριο ταξίδι είναι μέσα σου,                 όταν εμένα θα βρεις.

8. Ο Ένοχος

Του έρωτα τη μάσκα ο χάρος πέταξε...        και έδειξε εμένα.

 

 

9. Γαμήλια Φωτογραφία

Τώρα μένει οχυρωμένη στα κεκτημένα της Έχει μάθει και σαρκάζει τα απωθημένα της. Άραγε ποια συγκυρία;                                Ποια απρόβλεπτη αφορμή θα αφύπνιζε ξανά, του πάθους τα σκιρτήματα ;

10. Δεσμώτες

Το έγκλημα ιδιαζόντως ειδεχθές:                 Τη φλόγα δώρισα της γνώσης                        σε ανθρώπινες φυλές.                                     Αν όμως εξαγόραζα με θρήνους την ποινή, μοιραία θα καταδίκαζα                             όσους ο αγώνας μου παρηγορεί.

11. Πάλι Γκρίζοι

Σήκω αγάπη μου, καιρός να φύγουμε.        Να, οι νεκροζώντανοι ξαναξυπνήσανε.      Ώρα να γενούμε πάλι γκρίζοι.                    Πάλι γκρίζοι...

                                            BONUS TRACKS
Άλλλη Μία Κούπα

Διασκευή του τραγουδιού One More Cup Of Coffee του Bob Dylan σε απόδοση με ελληνικό στίχο.

Η Κυρία Αδιαφορεί

Διασκευή του τραγουδιού Τhe Lady Don't Mind των Talking Heads   σε απόδοση με ελληνικό στίχο.

                                                       προς κεντρική σελίδα